Parkeren

Beurslocatie EBS De Rank

Voor het afleveren en ophalen van kleding of speelgoed op vrijdag- en zaterdagavond kun je gebruik maken van de parkeerplaatsen rond de gymzaal aan de Pythagorasstraat.

Gezien het beperkte aantal parkeerplekken bij de school vragen wij je om, indien mogelijk, met de fiets of te voet naar de verkoopmiddag te komen. Kom je met de auto, parkeer dan in de parkeervakken bij de school en liever niet in de Pythagorasstraat, om parkeeroverlast voor de omwonenden te voorkomen.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Beurslocatie Activiteitencentrum Rijkerswoerd

Voor het afleveren en ophalen van kleding of speelgoed op vrijdag- en zaterdagavond kun je gebruik maken van de parkeerplaats van Activiteitencentrum Rijkerswoerd, rechts naast het gebouw.

Gezien het beperkte aantal parkeerplekken bij Activiteitencentrum Rijkerswoerd vragen wij je om, indien mogelijk, met de fiets of te voet naar de verkoopmiddag te komen. Kom je met de auto, dan kun eventueel ook parkeren bij winkelcentrum Rijkerswoerd (5 minuten lopen). Parkeer liever niet in de straat voor het Activiteitencentrum, om parkeeroverlast voor de omwonenden te voorkomen.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!