Kledingbeurs 12 september 2020

Er is weer een tweedehands kinderkledingbeurs in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd op
zaterdag 12 september.
LET OP: (gratis) toegangskaartje verplicht!

LET OP: vanwege de corona-maatregelen zijn er een aantal wijzigingen t.o.v. de beurzen in 2019:

  • andere locatie: EBS De Rank, Pythagorasstraat 9, Rijkerswoerd
  • we werken met tijdslots (winkelen op afspraak).
    Dan zijn er niet te veel mensen tegelijkertijd in de ruimte en kan iedereen anderhalve meter afstand van elkaar houden.
  • andere openingstijden: we beginnen eerder, om voldoende tijdslots te kunnen aanbieden. Maar de beurs sluit ook eerder omdat onze vrijwilligers bij het opruimen extra tijd nodig hebben om hun werk corona-proof te doen.
  • cashless: alleen PIN-betalingen; de uitbetaling van de verkopers gaat ook per bank.

Kleding kopen

Nu het weer herfst wordt, is de kinderkledingbeurs in Rijkerswoerd een uitgelezen kans om voor weinig geld kwalitatief goede en leuke (merk)kleding voor kinderen te kopen voor het herfst- en winterseizoen. Er zijn ook verkleedkleren, (winter)sportkleding, kinderschoenen en -laarzen te koop en winterse accessoires zoals mutsen, dassen en handschoenen.

De toegang is gratis. De parkeerruimte bij de beurslocatie is beperkt. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of bus.

Je kunt een 30-minuten tijdslot boeken vanaf zaterdag 29 augustus 2020. Je ontvangt dan een persoonlijk toegangsbewijs voor een specifiek tijdstip.
LET OP: Vanwege de corona-maatregelen zijn er maximaal 15 toegangskaarten per tijdslot beschikbaar (1 volwassene per huishouden/gezin). Vol = vol !

Kleding verkopen

Heb je herfst- en winterkinderkleding liggen die nog helemaal goed is, maar niet meer gedragen wordt? Dan kun je die op onze beurs verkopen en 85% van de opbrengst is voor jou! Als je op onze beurs wilt verkopen, dan heb je een verkoopnummer nodig. Je krijgt een verkoopnummer als je je inschrijft als verkoper. Bij inschrijving koopt je bij ons één of meer setjes prijskaartjes, die je thuis invult en aan de kledingstukken vastmaakt.

Voor deze beurs kunt je je inschrijven via deze website. Omdat dit onze eerste corona-proof kinderkledingbeurs wordt, geven we maximaal 60 verkoopnummers uit. Bovendien kan inschrijven alleen online; er is geen inschrijfavond op de beurslocatie.

Inschrijven via deze website kan vanaf maandag 24 augustus 2020 totdat het maximum aantal verkoopnummers is bereikt. Bij inschrijving geef je aan hoeveel sets prijskaartje je wilt kopen (één set bevat 21 prijskaartjes en kost €1,-, maximaal drie sets). Zodra de prijskaartjes voor je klaarliggen krijgt je van ons bericht over het ophalen en betalen van de prijskaartjes.

De geprijsde kleding lever je in op:

  • Vrijdagavond 11 september 2020 . Je krijgt een inbrengtijdslot toegewezen; hierover ontvang je een e-mail.

De opbrengst van je verkochte kleding krijg je (binnen 14 dagen na afloop van de beurs) per bank overgemaakt. Je kunt je niet-verkochte artikelen weer ophalen op:

  • Zaterdagavond 12 september 2020. Je krijgt een ophaaltijdslot toegewezen; hierover ontvang je een e-mail.

Bij het ophalen bestaat ook de mogelijkheid om niet-verkochte kleding te doneren aan het goede doel. Het goede doel van deze beurs is: Bazar 54 in Elden.

Wilt je tweedehands kleding verkopen op onze beurs? Lees dan de ‘Spelregels kledingverkoop’.