Kledingbeurs

Hoe verloopt de kledingbeurs?

Op de dag van de beurs kun je tussen 11.00 en 14.00 uur in een 30-minuten tijdslot tweedehands kinderkleding kopen. De kleding ligt per maat gesorteerd in de beursruimte. Er is een aparte hoek met schoeisel en ook de pyjama’s, sportkleding, accessoires en verkleedkleren liggen apart van de overige kleding.

LET OP: vanwege de corona-maatregelen moet je vooraf een persoonlijk toegangsbewijs boeken voor een 30-minuten tijdslot. Alleen volwassenen (geen kinderen!) kunnen een toegangsbewijs boeken, en maximaal 1 persoon per gezin. Zo geven we zoveel mogelijk gezinnen de kans om speelgoed te kopen op onze beurs.

Je bent 10 minuten voor het begin van je tijdslot aanwezig voor de check-in. Precies aan het begin van je tijdslot ga je naar de beursruimte. Uiterlijk aan het einde van je tijdslot verlaat je de beursruimte en ga je naar de kassaruimte. Bij de kassa betaal je 10% bovenop de prijs op het prijskaartje als bijdrage voor onze onkosten (zaalhuur en organisatie).

Wat kunt u kopen?

Op onze beurs kun je kinderkleding vanaf maat 74 t/m maat 182 kopen passend bij betreffende seizoen: in maart is dat lente- en zomerkleding, in september herfst- en winterkleding. We hanteren op onze beurs Nederlandse kledingmaten. Meer hierover op de pagina Kledingmaten.

Naast gewone kinderkleding kun je kopen:

  • Jassen, (winter)sportkleding, pyjama’s, badjassen, schoenen, (regen)laarzen – passend bij het betreffende seizoen.
  • Verkleedkleren.
  • Accessoires zoals riemen, tassen, petjes, mutsen, hoeden – passend bij het betreffende seizoen.
  • Let op: Geen sokken en geen ondergoed!

Wil je tweedehands kinderkleding bij ons verkopen? Lees dan de Spelregels kledingverkoop.